Hverdagsmosjon

Forskning viser at det er viktig å trene daglig, men man trenger ikke å dra til et treningsstudio for å trene. Dersom man har tid, kan man ta en halvtimes spasertur hver dag. Det er godt for både kroppen og hodet. Hodet og tankene får hvile mens man går tur. Rask gange gir best mosjon, men all trim er sunt.

Å leke med barna er også fin trening. Barna elsker at de voksne tar seg tid til å leke sammen med dem, og på den måten kan du aktivisere hele familien. Dette er ekte kvalitetstid som dere alle vil like. Om vinteren kan dere ake, sparke eller lage snømenn. Om sommeren er ballspill, sykling eller frisbee morsomt. Kjøpe en myk frisbee som ikke gjør vondt å bli truffet av. Da kan også de minste barna være med på leken.

Snømåking er fin trim om vinteren. Det kan være tungt, og det gjelder å løfte riktig slik at man ikke belaster ryggen. Man må heller ikke ta altfor mye snø i skuffen på én gang. Ta heller litt mindre om gangen. Om sommeren kan man drive med hagearbeid. Hvis man bor nært jobben, bør man også sykle til jobb når det er mulig.